Notícies CEL

31/05/2024

Alumnes de l'Ausiàs ens visiten

El passat divendres 31 de maig els alumnes de 2n de primària del CEIP Ausiàs Marc de Picanya, amb les seues mestres, van visitar el nostre Centre d'Estudis Locals (CEL). El col·lectiu el formaven més de cinquanta xiquets i xiquetes. L'agradable visita es va completar amb un recorregut per algunes de les places del centre històric de la localitat, com ara la plaça del País Valencià o la plaça Major, per tal de conèixer aspectes de la història i del patrimoni local. Van participar de forma activa, observant objectes i llocs patrimonials i fent preguntes força interessants. Esperem que la visita haja acomplit els seus objectius.
28/02/2020

Alumnes del CEIP Ausiàs March coneixen el treball que realitza el CEL

Alumnes de 5é i 6é de Primària del CEIP Ausiàs March, acompanyats dels seus tutors i tutores s'interessen per la història local i les tasques d'investigació, recerca, registre i arxiu del Centre d'Estudis Locals.
21/02/2020

Toni Herrero i Alfred Ramos treballen en els arxius esportius de Picanya

Toni Herrero, mestre de l'Ausiàs March i coordinador dels Jocs Escolars Esportius, i Alfred Ramos (CEL) treballen en els arxius dels Jocs Escolars Esportius nascuts en 1983.
14/09/2018

Unes mestres del CEIP Ausiàs March s'han interessat pel CEL

Un grup de mestres del CEIP Ausiàs March de Picanya ens han visitat i han estat informades sobre el treball realitzat. El grup d'aquestes dones, dedicades a l'ensenyament, està integrat per Mª Jesús Benito, Maruja Mafé, Marisa Lacalle i Esther Hinojosa.