Notícies CEL

26/06/2024

El CEL participa en el Recercat

El CEL de PIcanya, mitjançant el seu representant Josep Vicent Fayos, va participar com a membre de la Federació d'Idecos del País Valencià (Fedines PV) en la la tercera edició del Recercat i en l'Assemblea d'instituts i centres d'estudis de les comarques valencianes. L'activitat va tindre lloc a Gandia, els dies 7 i 8 de juny. En aquesta tercera edició el Recercat al País Valencià ha seguit la seua voluntat per ser un punt de trobada i un aparador de l'activitat de les entitats culturals al País Valencià
08/12/2023

El patrimoni del País Valencià: Un futur incert

El divendres 15 de desembre, a les 18'30h., a la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, tindrà lloc la taula rodona: "Amenaces i reptes del patrimoni local i comarcal. L'experiència dels instituts d'estudis", amb les intervencions de Zequi Castellano (Centro d'Estudios de la Serrania), Josep Vicent Frechina (Federació d'Idecos del País Valencià), Manel Pastor (IEC Hoya de Buñol-Chiva), Alfred Ramos (CEL de Picanya) i Xelo Tomàs (IDECO Camp de Túria). També s'inaugura a les 18'00h, l'exposició "Patrimoni contra les cordes".
09/06/2023

El CEL participa en l'Assemblea de la Federació d'Idecos del PV

El passat 3 de juny una representació del CEL de Picanya va assistir al Recercat celebrat a Guardamar del Segura (Capital Cultural Valenciana, 2023). Allà van tindre lloc les XIX Jornades de Cultura i Recerca Local dels territoris de Parla Catalana. A més el CEL va participar en l'Assemblea General anual de la Fedines (Federació d'Idecos i CELS del País Valencià).