Notícies CEL

20/01/2023

Ja tenim la darrera novel·la de Mario Caballero León

L'autor local Mario Caballero León ens ha visitat i a les nostres prestatgeries ja està la seua última novel·la "Donde reposan sus sueños" inspirada en l'experiència de les colònies escolars durant la guerra civil, en els horts de tarongers de Picanya, on xiquets i xiquetes refugiats fugien dels bombardejos de la guerra cercant hogar i educació.
03/05/2022

Taula d'autors-es locals al Maig Literari 2022 de Picanya

El dia tres de maig es va realitzar al Centre Cultural de Picanya, dins dels actes programats per al Maig Literari, la primera edició de la taula redona 'Picanya escriu' on van participar els autors-es locals: Mario Caballero, José David Moncayo, Verónica Sanchis i Miguel Ángel Císcar, els quals van presentar les seues obres. L'acte va ser presentat per la periodista Amàlia Garrigós.
20/05/2016

Mario Caballero aporta al CEL l'última de les seues publicacions

Mario Caballero, veí de Picanya i autor local, acompanyat de Mª Teresa Císcar i Ana Císcar, neboda d'ells, han passat pel CEL i ens ha lliurat un exemplar de l'última publicació "En el jardín de Epicuro" que restarà a les prestatgeries del nostre arxiu d'autores i autors locals.