Notícies CEL

13/11/2023

Exposició "Premsa i medicina"

Del 23 de novembre al 10 de desembre la sala d’Exposicions “Carmen Alborch” de Picanya acull la mostra "Premsa i medicina - 1821 a 1950" Composen esta exposició, més d’un centenar d’exemplars de premsa periòdica procedent de la col·lecció de Paquita Sánchez i Maximiliano Roldan. Tots els exemplars són originals, publicats en Espanya entre 1821 i 1950. La majoria són d’informació general, amb excepció d’algunes publicacions específiques de medicina, pel que es ressalten els temes referents a sanitat acompanyats per altres assumptes, el que fa que els avanços sanitaris es contextualitzen amb els fets esdevinguts en les diferents èpoques que abasta l’exposició. Està exposició s’inaugurarà el dia 23 de novembre, a les 18.00h i serà presentada per la metge Maria Marín, coordinadora del Centre de Salut de Picanya i guiada per Paquita Sánchez
10/01/2019

El CEL col·labora en l'exposició PATRIMONI OBLIDAT, MEMÒRIA LITERÀRIA

Del 10 al 20 de gener, a la Sala d'Exposicions Carmen Alborch de Picanya, es va poder veure l'exposició itinerant "Patrimoni oblidat, memòria literària" gràcies a la col·laboració entre l'Ideco de l'Horta Sud, l'Ajuntament de Picanya i la Federació d'Idecos del PV. L'exposició relaciona elements del patrimoni material abandonats, en estat ruïnós o desapareguts amb textos literaris que n'han fet referència al llarg dels anys.
12/05/2017

El CEL visita la Sala d'Exposicions de Picanya

El CEL va acudir, a la Sala d'Exposicions de Picanya, a gaudir de l'exposició UN SEGLE D'ESCRIPTURA MECÀNICA, col·lecció de Leo Navarro, professor de l'IES Enric Valor de Picanya. A la Sala es mostren màquines d'escriure de diversos països: Espanya, França, Alemanya i Grècia. Un total de 24 màquines que van des de l'any 1920 al 1980.