CEL-DP-A0601 - Carmen Amoraga inaugura el projecte de “bancs literaris” de Foios.

Carmen Amoraga inaugura el projecte de “bancs literaris” de Foios.
El consistori crea una ruta de mobiliari urbà amb codis Qr sobre professionals de la literatura, les seues biografies i les seues obres.

11/05/2022
La ciutadania pot ja gaudir d’estos bancs grocs, dedicats a un escriptor o escriptora, i gaudir d’informació sobre la seua biografia, un clip d’àudio amb un extracte de la seua obra i al plànol en el qual se situen la resta de bancs. És una iniciativa de la regidoria de cultura que comptà amb la presència de la directora general de Cultura, Carmen Amoraga. “Són accions que faciliten l’accés a la cultura a totes les persones i donen a conèixer destacades figures literàries”.

Carmen Amoraga. Natural de Picanya, és una periodista, política i escriptora valenciana. Ha estat regidora a l'Ajuntament de Picanya de 2007 a 2015. Ha rebut els premis: II Premio Ateneo Joven de Sevilla (1997), Premi de la Crítica Literària Valenciana (2003), finalista Premi Nadal (2007), finalista Premi Planeta (2010) i Premi Nadal (2014). Des de 2015 és Directora General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.
  • SignaturaCEL-DP-A0601
  • MitjàLEVANTE-EMV
  • Autor/autoraV.S.L. Foios
  • Matèries Cultura, Literatura,