CEL-DP-A0711 -Cesan los 54 asesores políticos en espera de un nuevo reparto de concejalías.

Cesan los 54 asesores políticos en espera de un nuevo reparto de concejalías.
- Al menos ocho concejales de la oposición (PSPV, Compromís y Vox) se quedarán sin el complemento anual por dedicación exclusiva que antifraude anuló en la anterior legislatura. - La ley solo autoriza 25 pluses para 33 ediles.

14/06/2023
Els nous assessors seran nomenats el proper dilluns. Alguns ja s'han avançat i han presentat la renúncia. Dos dels cinc coordinadors de l'àrea de l'Ajuntament, en concret, el de Desenvolupament Urbà, Carlos Fernàndez, i de Benestar social, Helena Ferrando, que abans estigué en la Conselleria d'Igualtat que dirigia Mònica Oltra, han entregat la seua renúncia.

Helena Ferrando Calatayud, Política. És diplomada en Treball Social per la Universitat d’Alacant. Ha organitzat, coordinat i gestionat programes sobre el món gitano i els prejudicis, el treball, l’educació, etc. En 2015 fou Regidora per Compromís a l’Ajuntament de Picanya i Directora general d’Inclusió Social en el govern de la Generalitat. En 2016, va ser nomenada secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal. Darrerament ha estat Coordinadora General de l’Área de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de València.