CEL-DP-A0733 - Iniciativa eleva las críticas ante las bajas e históricos del partido piden "consenso".

Iniciativa eleva las críticas ante las bajas e históricos del partido piden "consenso".
- Isaura Navarro abre la puerta a que la formación de Oltra reclame el acta de concejal a Campillo. - Pasqual y Mireia Mollà achacan el malestar a "purgas".

25/10/2023
El partit de Mònica oltra viu unes setmanes crítiques perquè diversos militants de pes s'han donat de baixa per discrepàncies amb la direcció d'Alberto Ibáñez y Aitana Mas. Entre d'altres Sergi Campillo, Luisa Notario, Dani Mestre, José de Lamo, Helena Ferrando i Mercé Martínez. Després de les renúncies, Isaura Navarro, portaveu adjunta de Compromís a les Corts, nega que hi haja una crisi interna dins d'Iniciativa. Pasqual Mollà, un dels fundadors, pensa que és el moment de "treballar per incloure la diversitat dins del partit". Mireia Mollà és molt crítica i denuncia "la pèrdua d'un capital humà valuosissim".

Helena Ferrando, en 2015 fou Regidora per Compromís a l’Ajuntament de Picanya i Directora general d’Inclusió Social en el govern de la Generalitat. En 2016, va ser nomenada secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal. Darrerament ha estat Coordinadora General de l’Área de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de València.
  • SignaturaCEL-DP-A0733
  • MitjàLevante
  • Autor/autoraV. Peraita - València
  • Matèries Política, Compromís,