CEL-DP-A0734 - Mancomunitat de l'Horta Sud: unión, objetivos comunes y trabajo en equipo.

Mancomunitat de l'Horta Sud: unión, objetivos comunes y trabajo en equipo.
La entidat supramunicipal, que representa a veinte municipios de la comarca, mancomuna servicios para facilitar la vida a los ayuntamientos y llevar a cabo proyectos comunes que favorezcan a toda la ciudadanía.

26/10/2023
La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud representa a vint municipis de la comarca i basa el seu treball en la unió i la persecució d'objectius comuns que afavorisquen totes les poblacions. Com per exemple projectes de creació d'un cens genètic caní, gestió de multes, tasques de gestió municipals, polítiques de treball conjuntes, tallers o formacions. També, de foment del turisme comarcal, rutes naturals accesibles o rutes cicloturistes per unir de forma real i sostenible els vint municipis.

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud està integrada per els següents vint municipis de la comarca: Alaquàs, Albal, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Benetússer, Beniparrell, Catarroja, Manises, Massanasa, Mislata, Paiporta, Picanya, Picassent, Lloc Nou de la Corona, Quart de Poblet, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella. Compta amb una població de més de 445.000 habitants i un territori de 309,1 Km².