CEL-DP-A0793 - Igualdad garantiza que no dará fondos a la fundación de los hombres maltratados.

Igualdad garantiza que no dará fondos a la fundación de los hombres maltratados.
► La vicepresidenta Susana Camarero se reúne con una quincena de entidades tras el registro de la institución por la Conselleria de Justicia (Vox) ► Las feministas se muestran "preocupadas" y exigen un gesto "más contundente".

15/05/2024
Conselleria assegura que les ajudes seran destinades únicament a les víctimes de la violència de gènere. A ningú se li escapa que Camarero tracta de no immiscir-se en les iniciatives d'altres conselleries, tot i reconéixer el seu desgrat amb la fundació. Així ho assegurava Amàlia Alba, presidenta de Dones Progressistes. Les feministes es mostren consternades pel missatge social que llança l'existència d'aquesta entitat. "La violència contra les dones és una línia roja per al Consell" afirma la vicepresidenta Susana Camarero.

Susana Camarero, és una advocada i política valenciana, coordinadora d'Organització del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i presidenta de Dones per a la Democràcia de València. Vicepresidenta segona del Consell i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana al govern del president Carlos Mazón. Amàlia Alba, és llicenciada en Psicologia per la UV. Des de 1981 va exercir de psicòloga en el Gabinet Psicopedagògic Municipal de l´Ajuntament de Picanya, cobrint l´àrea de Serveis Socials. Després va ser nomenada cap de Servei de Personal de l'Ajuntament de Picanya. En 1997 la nomenen presidenta de la Federació de Dones Progressistes del País Valencià. A la reunió també assistí Xelo Sánchez, presidenta de Dones de Picanya.