Notícies CEL

20/10/2023

Reunió amb dos investigadors de Paiporta

Dos investigadors de Paiporta, Vicent Pascual i Xavi Tarazona, amb obra publicada, s'han reunit amb els membres del CEL per tal d'interesar-se pel funcionament i organització de la nostra entitat com ara les diferents seccions i materials patrimonials existents. També han visualitzat la pàgina web del CEL que recull tota l'activitat. Ara, els toca, a tots dos, cercar col·laboradors i col·laboradores i obtenir el suport institucional per crear el futur CEL de Paiporta.
02/03/2018

Hem rebut la visita curiosa de Hermógenes Martínez

Hermógenes Martínez Vizcaino, veí de Paiporta, mentre visitava la Biblioteca Municipal ha entrat en el Centre d'Estudis pensant que les nostres prestatgeries eren una continuació de les de la Biblioteca. Una vegada dins es mostrà molt interessat per les nostres activitats i se'n va anar molt content i amb alguna publicació de record.
16/12/2016

Encarna Signes s'interessa pel CEL

Encarna Signes, Regidora de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Paiporta ens fa una visita acompanyada pel mestre i investigador Vicent Pascual i s'interessen per les funcions, competencies i organització del nostre treball.
03/06/2016

Visita i reunió de treball amb Vicent Pascual

Vicent Pascual és paiportí però ha exercit de mestre molts anys al CEIP Ausiàs March de Picanya. Col·labora amb el CEL, on tenim alguna de les seues publicacions en la secció d'autors locals i ens ha cedit moltes fotografies sobre el patrimoni ambiental i urbà de Picanya. En la reunió tractem sobre la possible futura creació del CEL de Paiporta.
30/11/2015

Un grup de professores de l'IES La Sènia de Paiporta visiten el CEL

Victòria Aznar, Susana Valero, M. Àngels Verdejo i Joana Mª Vidal professores de l'IES La Sènia de Paiporta, companyes d'alguns membres del CEL, visiten el nostre departament i s'interessen per les nostres activitats.